چگونه مصرف قند و شکر را کم کنیم؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #90332
    f.kashkalani
    مشارکت کننده

    مصرف زياد قند و شکر، شربت ها و نوشابه هاي شیرين علاوه بر افزايش خطر اضافه وزن،
    چاقی و ديابت ، می تواند موجب پوسیدگی دندان ها شود.

    شما به روش های زیر می توانید مصرف قند و شکر را کم کنید:

    1 . در میان وعده از میوه هاي تازه يا بیسکويت هاي سبوس دار به جاي کیک ها و شیرينی هاي تر که پر چرب و شیرين هستند، استفاده کنید.
    2 . در هنگام تهیه کیک ها و شیرينی هاي ساده خانگی به جاي شکر از میوه هاي تازه يا بخار پز يا پخته شده، استفاده کنید.
    3 . مصرف نوشابه هاي گاز دار و آب میوه هاي صنعتی را کم کنید و به جاي آن آب، دوغ
    کم نمک و آب میوه هاي تازه بنوشید.
    4 . همراه با چاي از چند دانه توت خشک يا کشمش بجاي قند و شکر استفده کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.