كارشناسان ايمني مواد غذايي ميگويند، آلودگي باكتريايي يكي از اثرات ناخواسته توليدات انبوه است كه به طور فزايندهاي فناوري شيميايي رو به گسترش است. امروزه مصرفكنندگان مواد غذايي درمعرض خطرات و باكتريها قرار دارند و علاوه بر باكتريها غذاها هورموني شدهاند و بايد نگران آنتيبيوتيك موجود در انواع گوشتها نيز بود. علاوه بر سموم شيميايي و كشاورزي، محصولات به لحاظ ژنتيكي نيز اصلاح ميشوند و همين امر موجب افزايش آلودگي مواد غذايي ميگردد. حتي ماهي كه مصرف ميكنيم ميتواند حاوي بقاياي آنتيبيوتيكها و آلايندههاي مضر باشد. گاهي محصولات بستهبندي و فرآوري شده ارزانقيمت، در اصل شامل هزينههاي پنهان هستند و ما را به لحاظ سلامتي با خطر مواجه ميكنند. به گفته بيل مارلر، مدير شركت حقوقي كلارك در سياتل بهترين غذاها، غذاهايي هستند كه مواد آنها به صورت طبيعي خريداري و در خانه آماده شوند. اگر همچنان براي توليد انبوه به كشاورزي كمهزينه متوسل بشويم، بايد عواقب آن را نيز درك كنيم،.