چگونه در ترکیه نان تست خانگی درست می کنند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #91238
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    اگر از طرفداران نان تست خانگی هستید بعد از یاد گرفتن این رسپی دیگر از بیرون این نان را نخواهید خرید

    مواد لازم:

    مایه خمیر 1 پاکت

    شیر 1 لیوان

    آرد نیم کیلو

    آب ولرم 1 لیوان

    شکر 1 قاشق مربا

    نمک 1 قاشق چای

    کره 1 قاشق در دمای محیط نرم شود

    طرز تهیه:

    مایه خمیر و کمی آب را مخلوط کرده 5 دقیقه بماند سپس شکر,نمک,روغن و آرد را اضافه کرده کمی ورز میدهیم سپس بقیه آب و شیر را کم کم میریزیم و به هم زدن ادامه میدهیم هم زده تا قوام بیاید رویش یک پارچه کشیده 2 ساعت بماند سپس 5 دقیقه دوباره ورز داده خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و در قالبهای چرب شده شکل اک مک می دهیم سپس دوباره رویش دستمال کشیده 45 دقیقه تا 1 ساعت استراحت کند سپس در فر 200 درجه بمدت 25-30 دقیقه می پزیم وقتی رویش طلایی شد یعنی پخته است وقتی کاملا سرد شد برش می دهیم
    hiDoctor.ir

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.