آیا پیتزا را با نان های معمولی درست کرده اید؟ این نوع پیتزا که به شما یاد خواهیم داد خیلی آسان است و از نان هایی درست می شود که هر روز استفاده میکنید و در دسترس شما قرار دارد.
در این پیتزا از پنیر استفاده نشده و به همین دلیل یک غذای کم کالری محسوب می شود.
امیدواریم از تهیه این پیتزا لذت ببرید.
آسان
4 نفر
30 دقیقه
مواد لازم:
نان گرد یا نان تورتیلا 2 عدد
اسپری روغن
یک عدد پیاز قرمزخرد شده
یک عدد فلفل دلمه قرمز رنگ خرد شده
300 گرم گوشت چرخ کرده گوسفندی
یک قاشق چای خوری زیره سبز
یک قاشق چای خوری پودر پاپریکا
یک قاشق چای خوری گشنیز خرد شده
2 قاشق غذا خوری جعفری خرد شده
یک سوم فنجان رب گوجه فرنگی
یک دوم فنجان ماست کم چرب
طرز تهیه:
فر را روی 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.
سینی فر را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا گرم شود.
یک ماهی تابه نسوز را روی حرارت ملایم گرم کنید.با اسپری روی آن روغن زیتون اسپری کنید و پیاز وفلفل دلمه را درون ماهی تابه بریزید.هم بزنید تا نرم شوند.حرارت را بیشتر کنید و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.گوشت را هم بزنید و روی اجاق نگه دارید تا تغییر رنگ دهد رب گوجه
فرنگی را در این زمان اضافه کنید.
زیره، پاپریکا و گشنیز را اضافه کنید و دو تا 3 دقیقه هم بزنید.از روی حرارت بردارید و جعفری را اضافه کنید .نان را روی یک سطح صاف قرار دهید و مواد را روی نان بگذارید .سپس به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید تا نان ها ترد وبیسکوئیتی شوند.از فر بیرون آورید و کمی اسفناج خرد
شده روی نان ها بریزید. می توانید روی آنها را سس بزنید ویا با ماست میل نمایید.