چگونه ارزش تغذيه اي فست فود را افزايش دهيم

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83931
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    با بكارگيري روش هايي مي توان فست فودي مصرف كرد كه ارزش تغذيه ايي بيشتري داشته باشند . بعنوان مثال:
    از ميوه ها و سبزيهاي سالم و تازه ( گوجه فرنگي ، خيار،كاهو،كلم ،فلفل دلمه اي) همراه با آنها استفاده نماييد. مصرف مقادیر مناسب اين مواد می تواند ویتامین ها واملاح مورد نياز بدن تامین نموده و فيبرموجود درآنها با كاهش جذب چربي ازاضافه وزن وچاقي پيشگيري مي كند.
    انواع سس ها و پنیر پیتزا مملو از چربی است . بجاي سس مايونز از سس گوجه فرنگي كه چربي كمتري دارد استفاده كنيد. اصرار نداشته باشيد كه ميزان پنير پيتزا زياد باشد. به اين ترتيب چربي كمتري مصرف مي كنيد.بجاي سيب زميني سرخ شده هم مي توان از سيب زميني تنوري استفاده كرد.
    مصرف نوشـایه های گازدار کولا را به حداقل مقدار برسانيد. به جاي نوشابه هاي گازدار از آب، دوغ های کم نمک و بدون گاز يا انواع آب ميوه طبيعي وتازه استفاده نمایيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.