چه غذاهایی برای قلب مفید هستند؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #74481
    araghi
    مشارکت کننده

    – كلم برگ، كلم قرمز، گل كلم، كلم بروكسل، كلم بروكلی، شلغم، چغندر، اسفناج، مارچوبه ، لوبیا سبز، نخود سبز، لویبا قرمز، لویبا چشم بلبلی ، نخود خشك وعصاره مخمر دارای ویتامین های گروه ب خصوصا” اسید فولیك هستند. تحقیقات متعددی نشان داده اند كه اسید فولیكی كه به طورطبیعی درموادغذایی یافت می شود، می تواند سبب كاهش ماده ای درخون به نام ” هموسیستئین “(2) شود و به این ترتیب از ابتلا به تصلب شرایین پیشگیری می كند.
    دانشمندان براین باورند كه این ماده مستقیما به دیواره رگ ها آسیب می رساند و سبب تشكیل رسوب های چربی می شود. تخمین زده شده است كه افزایش دریافت روزانه اسید فو لیك به میزان100 میكروگرم، سبب كاهش مرگ های مرتبط با بیماری كرونر قلبی به میزان 7 درصد در مردان و 5 درصد در زنان می شود.
    – درجوامعی كه مقادیر فراوانی از ماهی های روغنی را مصرف می كنند ، مشاهده شده است كه شیوع بیماری های كرونر قلبی كمتر از جوامعی است كه مقدار كمی ماهی مصرف می كنند. ماهی های روغنی از قبیل : ماهی خالمخالی، آزاد و سایر ماهی ها از قبیل قباد، حلوا، شیر، كیلكا و اوزون برون دارای اسیدهای چرب مفیدی می باشند.
    دانشمندان معتقدند كه این مواد باعث كاهش خطر انعقاد خون و همچنین ممانعت از افزایش چربی های مضر خون می شوند.
    مصرف ماهی حداقل 3 بار درهفته ، برای افرادی كه دارای سابقه بیماری قلبی و همچنین افرادی كه مایل به پیشگیری از ابتلا به این بیماری هستند، توصیه می شود.
    – جو دو سر، حبوبات ، سیب وگلابی؛ غنی از فیبر محلول(3) هستند كه به كاهش سطوح كلسترول خون كمك می كنند. سیر نیز اثر مشابهی دارد. افزایش كلسترول خون ، به خصوصLDL كلسترول ( كلسترول بد )، یكی ازعوامل عمده بروز تصلب شرایین است . مصرف منظم چنین غذاهایی به كاهشLDL( كلسترول ) كمك می كند.
    – روغن زیتون ، روغن كانولا، مغزها و دانه ها حاوی نوعی از اسیدهای چرب به نامMUFA( اسیدهای چرب غیر اشباع ) هستند كه به كاهش سطوحLDL– كلسترول كمك می كنند.
    – میوه ها و سبزی ها ، حاوی ویتامین های آنتی اكسیدان ( ضد سرطان ) ، مواد معدنی و مواد مغذی مفیدی هستند كه سبب متوقف كردن آسیب ناشی از عمل مواد سرطان زا به دیواره سرخرگ ها می شوند.
    مصرف حداقل روزانه 3 واحد از این غذاها توصیه می شود. سه چهارم لیوان آب میوه یا سبزی ها به عنوان یك واحد محسوب می شود كه معادل یك عدد میوه متوسط یا یك لیوان سبزی خرد شده خام یا نصف لیوان پخته است .

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.