چطور از میوه های عید نگهداری کنیم

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76424
    r.ahmadi
    مشارکت کننده

    یکی از مشکلاتی که معمولا مردم در شب عید با آن مواجه‌اند خرید زیاد میوه و تغییر رنگ پیدا کردن برخی میوه‌ها مثل موز با گذر زمان، پلاسیده شدن یا لیز شدن پوست آنها یا رسیدن بیش از حد و کپک زدن‌شان به ویژه در مرکبات است.

    برای پیشگیری از این موضوع چند راهکار ساده به شما پیشنهاد می‌کنیم:

    ایده‌آل‌ترین مکان برای نگهداری میوه‌ها

    شاید به نظر شما ایده‌آل‌ترین مکان برای نگهداری میوه‌ها یخچال باشد، درحالی که همیشه این‌طور نیست. یک مکان مناسب برای نگهداری و ذخیره میوه مکانی خشک، خنک و به دور از نور آفتاب است.این فضا می‌تواند کشوی یخچال شما باشد اگر قصد دارید برای شب سال نو و چند روز دید و بازدید عید میوه تهیه کنید، توصیه می‌شود میوه‌های بادوامی مثل سیب، گلابی، خیار یا مرکبات بخرید یا اگر قصد مصرف دیگر انواع میوه را دارید آن را به مقدار زیاد خریداری نکرده و به اندازه مصرف 2 تا 3 روز از آن تهیه کنید.

    بنا به این گزارش؛ میوه‌ها را جدا از هم بگذارید یکی از مسایلی که معمولا سبب رسیدن سریع‌تر میوه‌ها و فساد زودتر آنها می‌شود نگهداری انواع میوه در کنار هم است. جالب است بدانید برخی میوه‌ها گازی به نام اتیلون آزاد می‌کنند که می‌تواند سبب رسیدن میوه های دیگر و کاهش زمان نگهداری آنها شود بنابراین رعایت نکات زیر و آشنایی با آنها توصیه می‌شود:

    مثلا اگر کیوی را در کنار سیب بگذارید، به سرعت نرم می‌شود.

    توصیه ما این است که میوه‌هایی مثل موز، هلو، گلابی، سیب، آلو، گوجه، شلیل و زردآلو را کنار کیوی، طالبی و خربزه قرار ندهید.

    ایده‌آل‌ترین مکان برای نگهداری کیوی کنار سیب‌زمینی می‌تواند باشد. تماس میوه‌ها با هم مشکل‌آفرین است در صورتی که شما به اندازه کافی فضا در اختیار دارید توصیه می‌کنیم ابتدا پس از خرید، میوه‌ها را برحسب درجه رسیدگی و سفتی یا نرمی آنها دست‌چین کنید و بعد در ظرفی آنها را به کمک برگه‌های کاغذ جدا از هم بچینید. این ترفند به آن علت است که اگر یک میوه دچار کپک یا پوسیدگی شود نتواند به راحتی فساد را به سایر میوه‌های همسایه خود انتقال دهد. حین دست‌چین کردن هم مواظب باشید میوه‌ها را با نوک انگشتان فشار ندهید تا آسیب نبینند.
    سبزی خوردن را بشویید و در یک کیسه‌ی پارچه‌ای نگهدارید. از آنجا که برگ‌های سبزی آب زیادی دارد کیسه ی پارچه‌ای باعث می‌شود سبزی سیاه و پلاسیده نشود

    خیار بسیار حساس است و بعد از چند روز تازگی و طعم خود را از دست می‌دهد. برای نگهداری خیار آن را از داخل کیسه‌ی پلاستیکی خارج کنید،شسته و بعد از خشک شدن در یک قابلمه‌ی در دار بریزید و در یخچال بگذارید. انگور را برای نگهداری بیشتر نشسته درون کیسه نگهدارید. شستن انگور قبل از گذاشتن در یخچال موجب ترک خوردن دانه‌های آن می‌شود.

    سبزی خوردن را بشویید و در یک کیسه‌ی پارچه‌ای نگهدارید. از آنجا که برگ‌های سبزی آب زیادی دارد کیسه ی پارچه‌ای باعث می‌شود سبزی سیاه و پلاسیده نشود.

    موز را در صورتی که نرسیده باشد در روزنامه بپیچید و ابتدا دو سه روز خارج از یخچال نگهدارید. این کار باعث شیرین شدن موز می‌شود. بعد از زرد شدن پوست موز آن‌ را در یجچال بگذارید.

    باشگاه خبر نگاران

    گردآوری : گروه اینترنتی پرشین وی

    #99699
    madjd
    مدیرکل

    البته اگر میوه ای باقی بماند که نیاز به نگهداری آن بشیم!

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.