چربی متوسط برای کاهش وزن نیز مفید است زیرا :
اولا بیشتر از انواع چربی ها ضروری و مفید هستند و کارشناسان مواد غذایی مصرف آنها را مفید شناخته اند. در عین حال انجمن قلب آمریکا طی بیانه ای عوارض مصرف چربی کم در رژیم غذایی (کمتر از 15% کل کالری دریافتی ) را تذکر داده که باعث افزایش تری گلیسیریدها و کاهش H.D.L می گردد. در مجموع مواد لبنی با داشتن چربی های مفید مثل (CLFA) اسفنگولیپیدها ، اسیدبوتیریک و اسید استئاریک موجب بهتر شدن وضعیت متابولیسم بدن می گردد وظیفه کمپانی های تولید مواد لبنی ایجاب می کند که انواع مختلفی از این مواد با درصد چربی های مختلف مطابق سلیقه مصرف کننده تهیه و به بازار عرضه کنند و باورهای غلط در مورد عوارض چربی های مواد لبنی به تدریج از ذهن مردم پاک گردد.