[align=right]نوع چربي مصرفی می تواند در پيشگيري يا تشديد دردکمر باشد. هر چقدر اسيدچرب رژيم غذايي اشباعتر باشد، عضلات نسبت به اکسيداسيون حساستر و نسبت به حرکات ناگهاني ضعيفتر عمل ميکنند. به همين دليل توصيه ميشود كه در رژيم غذايي روزانه ترجيحا به جاي مصرف گوشتهاي پرچربي غنی از چربی اشباع مانند گاو و گوسفند بيشتر از گوشتهاي سفيد استفاده کنيد تا از بروز اين اسپاسمهاي ناگهاني جلوگيري کنند. غذاهاي فرآوريشده نيز از آنجا که همگي (حتي تن ماهي) حاوي روغن و اسيدهاي چرب اشباع هستند، ميتوانند سبب ضعيف شدن عضلات شوند و بهتر است مصرفشان را به حداقل ممکن برسانيد.
همچنین منابع امگا3 ميتوانند نقش مهمي در پيشگيري از درد کمر داشته باشند زيرا امگا3 يک اسيدچرب ضدالتهاب است. گاهي التهاب عصب و عضلات سبب درد ميشود و مصرف منابع امگا3 ميتواند در پيشگيري و کاهش درد کمر نقش ايفا کند. منبع:behsite[/align]