براي کاهش وزن، اولين چيزي که به ذهن مي رسد، کاهش مصرف چربي و کربوهيدرات است. بهتر است ابتدا تفاوت عملکرد اين دو را بيشتر بشناسيم.
کربوهيدرات ها
* نسبت به مواد مغذي ديگر، در معده سريع تر هضم مي شود.
*براي تأمين انرژي، هضم مي شود و قندخون را تأمين مي کند.
* بدن به طور سريع انسولين آزاد مي کند و به بدن علامت ذخيره کردن چربي را مي دهد.
* از طريق انسولين، سلول ها، چربي را از جريان خون خارج و ذخيره مي کند و اين امر باعث چاق تر شدن فرد مي شود.
چربي ها
* همانند بقيه غذاها، سريع شروع به شکستن مي کند.
* هضم آن طول مي کشد.
* چربي ها به اسيد و گليسرول تبديل مي شود.
* باعث بالا رفتن قندخون يا انسولين نمي شود.
* بدون بالا رفتن انسولين، اسيدهاي چرب در سلول هاي چربي گير نمي افتد.
منبع:روزنامه خراسان