چربي خطر ابتلا به سرطان را افزايش مي‌دهد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81983
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    كنترل چاقي يكي از قابل پيشگيري‌ترين عوامل ابتلا به سرطان است؛ ولي، بسياري آن را نمي‌دانند. با وجودي كه چاقي خطر ابتلا به سرطان سينه را افزايش مي‌دهد؛ ولي، بنابر پژوهش انجام شده به وسيله‌ دانشكده پزشكي دانشگاه تگزاس تنها 54 درصد از زنان امريكايي از اين واقعيت باخبر بوده‌اند. حتي، تعداد كمتري از زنان مي‌دانند كه چاقي خطر ابتلا به سرطان آندومتر را هم بالا مي‌برد. چربي بدن استروژن مي‌سازد و اين هورمون سرطان‌هاي سينه و آندومتر را تقويت مي‌كند. پژوهشگران دانشگاه مينه سوتا دريافته‌اند كه لپتين هورمون مربوط به افزايش وزن هم باعث تكثير سلول‌هاي سالم سينه مي‌شود و هم سلول‌هاي سرطاني آن. كاهش وزن از ميزان احتمال دچار شدن به سرطان سينه و آندومتر و سرطان ركتوم (انتهاي روده) مي‌كاهد. محققان دانشكده پزشكي دانشگاه كاروليناي جنوبي دريافته‌اند افرادي كه به سندرم متابوليك دچار مي‌شوند، 67 درصد بيش از افراد سالم در معرض خطر ابتلا به سرطان ركتوم هستند. سندرم متابوليك وضعيتي است كه فرد در آن هم داراي فشار خون بالا مي‌شود و هم ديابت پيدا مي‌كند و هم كلسترول خونش بالا مي‌رود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.