چربي‌هاي اشباع احتمال شکستگي را افزايش مي‌دهد!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71321
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    زناني که چربي اشباع بالايي مصرف مي‌کنند بيشتر در معرض شکتسگي استخوان لگن قرار دارند.

    طبق بررسي‌هاي پژوهشگران دانشگاه ايالت اوهايو در کلومبوس روي 137486 زن يائسه و زير نظر گرفتن رابطه مصرف اسيدهاي چرب و ميزان شکستگي استخوان در اين افراد، مصرف اسيدهاي چرب مي‌تواند احتمال شکستگي استخوان‌ها به ويژه استخوان لگن را بالا ببرد و برعکس مصرف اسيدهاي چرب غيراشباع مي‌تواند اين خطر را کاهش دهد
    نکته عملی : رژیم غذایی کم چرب پیش بگیریم و در برنامه غذایی خود از چربی های غیراشباع بهره بگیریم.
    منبع : 8نوامبر- BUM

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.