بر اساس پژوهشهای یک تحقیق جدید در کالج کالیفرنیا اثبات شد که نوشیدن آب گریپ فروت در موش هایی که از یک رژیم با چربی زیاد پیروی می کردند، سبب کاهش 18 درصدی بالا رفتن وزن در مقایسه با دسته ای شد که آب معمولی می نوشیدند. به علاوه، اثبات شد که مقدار گلوکز خون، انسولین و یک گونه چربی به اسم تری آسیل گلیسرول در مقایسه با موش هایی که آب مصرف می کردند، نیز کاهش معناداری داشت. در این مطالعه بر روی مدل حیوانی انجام شد، 6 گروه از موش ها مورد ارزیابی قرار گرفتند. گروه 1: تنها آب می خوردند ( گروه کنترل) و سایر گروه ها ترکیب آب گریپ فروت که با درصد های متفوات آب رقیق شده بود و برای رفع مزه ی تلخ آّب حاصل از گریپ فروت با درصد های متفاوتی ساخارین شیرین شده بودند. محققین به آب نوشیدنی گروه کنترل نیز گلوکز و شیرین کننده های مصنوعی اضافه کردند تا از لحاظ محتوای کالری با آب گریپ فروت مشابه باشد. یافته های حاصل از تجزیه و تحلیل های آماری در این مطالعه نشان داد که موش هایی که از یک رژیم غذایی پر چربی تبعیت می کردند و آب گریپ فروت می خوردند در مقایسه با گروه کنترل وزن کمتری داشتند و علاوه برای مقادیر قند خونشان به میزان 13 تا 17 درصد کاهش داشت. به علاوه، مقادیر انسولین آن ها نیز 3 برابر کاهش داشت که نشان دهنده افزایش حساسیت به انسولین است. یافته های حاصل از این مطالعه در مجلهPLOS ONE منتشر شد.