-
نویسندهنوشتهها
-
۷ اسفند، ۱۳۹۲ در ۱۲:۵۱ #82055
ezamani
مشارکت کننده[align=justify]ماهیها انواع مختلفی دارند. بعضی از آنها ماهی آب شور و بعضی دیگر ماهی آب شیرین هستند. البته انواع ماهیهای دریایی نسبت به ماهیهای پرورشی ارجحیت دارند به دلیل اینکه آنها از دریا که منبع بسیاری از مواد مغذی است تغذیه میکنند.
در ضمن نباید فراموش کرد که این نوع ماهیها از لحاظ ید و ویتامین D و سایر مواد مغذی بهتر از ماهیهای پرورشی -که این خواص را ندارند – هستند. به علاوه، ماهیها از لحاظ نوع تغذیه و اسیدهای آمینه موجود در بدنشان نیز با هم متفاوتاند. برخی از آنها گوشتخوار، گیاهخوار و برخی دیگر جزو ماهیهایی هستند که از مواد کف دریا و… تغذیه میکنند. به همین دلیل ترکیب اسیدهای آمینه بدنشان متفاوت است.
البته اغلب ماهیها امین های بیوژن دارند. آمین بیوژن عاملی است که باعث تولید بوی ماهی میشود. به همین دلیل بوی زُهم ماهی به 2 عامل نوع تغذیه و اسیدآمینه موجود در بدن ماهی بستگی دارد.
نباید فراموش کرد که انتخاب ماهی بدون بو یا بودار به ذائقه افراد نیز برمیگردد و اغلب افرادی که مرتب ماهی مصرف میکنند، این طعم و بو برایشان قابلپسندتر است. البته توصیه میشود برای گرفتن بوی زهم ماهی بیشتر از ادویهها و پیاز استفاده شود چون از نظر تغذیهای سالم هستند و پیامدی را برای مصرفکننده در پی نخواهند داشت.
مسئله بعدی کیفیت ماهی است که با توجه به نوع پرورشی و دریایی آن به عوامل دیگری چون نحوه حملونقل، نگهداری، سردخانهگذاری و… بستگی دارد. در مورد اینکه ماهی از جنوب یا شمال تامین شود، تفاوتی نیست اما اگر از جنوب تامین میشود حتماً باید منجمد حمل شود یا با هواپیما به مقصد مورد نظر انتقال پیدا کند. اگرچه ماهی شمال را هم میتوان به صورت غیرمنجمد نیز به برخی از شهرهای اطراف انتقال داد اما برای حمل به شهرهای دورتر باید روش انجماد را انتخاب کرد.[/align]
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.