چرا بهتر است پنير را با گردو بخوريم؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #86050
    s.farzi
    مشارکت کننده

    معمولا ممنوعيت خوراکي براي همراه کردن مواد غذايي ديگر با پنير در طب سنتي مطرح نيست اما خوردن پنير مي‌تواند باعث تحريک و تشديد برخي بيماري‌ها مانند صرع و سردرد شود.

    به‌طور کلي، شير و ساير محصولات لبني پاستوريزه طي فرآيند توليد، حجم بالايي از چربي خود را از دست مي‌دهند و گاهي افزودني‌ها و نگهدارنده‌هاي مختلفي هم به آنها اضافه مي‌شود. از اين رو، معمولا طبع بيشتر لبنيات، سرد و تر است و مصرف آنها مي‌تواند برخي مشکلات گوارشي مانند نفخ يا کوليت را به دنبال داشته باشد.

    پنيرها دو نوع تازه و کهنه دارند و طبع نوع تازه آنها، سرد و تر است اما پنيرهاي کهنه، طبع گرم و خشکي دارند. با اين حال براي هر دوي اين پنيرها، مصلح‌هاي يکساني در طب سنتي در نظر گرفته شده است. بهترين مصلح پنير که از گذشته تاکنون بيشتر ما عادت به مصرف آن داريم، گردو است اما مي‌توان از سبزي‌هاي معطر، آويشن، نعناع خشک و حتي عسل هم به‌عنوان تعديل‌کننده طبع انواع پنير استفاده کرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.