-
نویسندهنوشتهها
-
۳ خرداد، ۱۳۹۳ در ۱۱:۱۳ #83316
z.yari
مشارکت کنندهدلايل علمي زيادي وجود دارد که اثرات مضر مصرف زياد قند و شکر را بر سلامت انسان نشان مي دهد. بسياري از اين شواهد، علمي و اثبات شده هستند و ترديدي درباره آن ها وجود ندارد.
موارد زير فهرستي از اثرات ناخوشايند مصرف زياد اين دو ماده مضر، بر سلامت است:
– دستگاه ايمني بدن را تضعيف مي کنند، در نتيجه دفاع بدن را در مقابل ميکروب ها و عوامل بيماري زا کاهش مي دهند.
– خطر بيماري قلبي را افزايش مي دهند.
– تري گليسريد خون را بالا مي برند.
– کلسترول بد خون (LDL) و کل کلسترول را افزايش مي دهند.
– کلسترول خوب خون (HDL) را پايين مي آورند.
– در جذب کلسيم و منيزيم تداخل ايجاد مي کنند.
– در ايجاد استئوپروز (پوکي استخوان) نقش دارند.
– قند خون را بالا مي برند، در نتيجه در ابتلا به ديابت موثرند.
– باعث ابتلا به چاقي مي شوند.
– موجب پوسيدگي دندان ها مي شوند.
– بيماري هاي لثه را بدتر مي کنند.
– ترشح اسيد معده را افزايش مي دهند.
– خطر بيماري هاي التهابي روده را افزايش مي دهند.
– با کمبود مس در بدن ارتباط دارند.
– احتمال چسبندگي پلاکت هاي خون به يکديگر را بالا مي برند.
– با احتمال افزايش فشار خون، ارتباط جدي دارند.
– بر کار کليه ها تاثير نامطلوبي دارند، در نتيجه باعث باقي ماندن مايعات اضافي (ادم) در بدن مي شوند.
– از علل ايجاد آلرژي غذايي هستند.
– سرعت تشکيل راديکال هاي آزاد در خون را افزايش مي دهند.
– ميزان چربي کبد را افزايش مي دهند.
– با حالاتي مثل افسردگي، سردرد(ميگرني)، اضطراب، اختلال تمرکز و بيش فعالي، خصوصا در کودکان ارتباط دارند و مقدار آدرنالين خون کودکان (مرتبط با اضطراب) را بالا مي برند.
– حملات افت قند خون را موجب مي شوند.
– غذاي اصلي سلول هاي سرطاني در بدن هستند.
______________________________________________________________________________________________
زهرا یاری، کارشناس ارشد تغذیه. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.