چرا باید مصرف قند و شکر را کاهش دهیم؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83316
    z.yari
    مشارکت کننده

    دلايل علمي زيادي وجود دارد که اثرات مضر مصرف زياد قند و شکر را بر سلامت انسان نشان مي‌ دهد. بسياري از اين شواهد، علمي و اثبات شده هستند و ترديدي درباره آن ها وجود ندارد.
    موارد زير فهرستي از اثرات ناخوشايند مصرف زياد اين دو ماده مضر، بر سلامت‌ است:
    – دستگاه ايمني بدن را تضعيف مي ‌کنند، در نتيجه دفاع بدن را در مقابل ميکروب ها و عوامل بيماري زا کاهش مي‌ دهند.
    – خطر بيماري قلبي را افزايش مي ‌دهند.
    – تري‌ گليسريد خون را بالا مي ‌برند.
    – کلسترول بد خون (LDL) و کل کلسترول را افزايش مي ‌دهند.
    – کلسترول خوب خون (HDL) را پايين مي ‌آورند.
    – در جذب کلسيم و منيزيم تداخل ايجاد مي ‌کنند.
    – در ايجاد استئوپروز (پوکي استخوان) نقش دارند.
    – قند خون را بالا مي ‌برند، در نتيجه در ابتلا به ديابت موثرند.
    – باعث ابتلا به چاقي مي ‌شوند.
    – موجب پوسيدگي دندان ها مي شوند.
    – بيماري ‌هاي لثه را بدتر مي ‌کنند.
    – ترشح اسيد معده را افزايش مي دهند.
    – خطر بيماري‌ هاي التهابي روده را افزايش مي دهند.
    – با کمبود مس در بدن ارتباط دارند.
    – احتمال چسبندگي پلاکت ‌هاي خون به يکديگر را بالا مي ‌برند.
    – با احتمال افزايش فشار خون، ارتباط جدي دارند.
    – بر کار کليه‌ ها تاثير نامطلوبي دارند، در نتيجه باعث باقي‌ ماندن مايعات اضافي (ادم) در بدن مي ‌شوند.
    – از علل ايجاد آلرژي غذايي هستند.
    – سرعت تشکيل راديکال‌ هاي آزاد در خون را افزايش مي دهند.
    – ميزان چربي کبد را افزايش مي دهند.
    – با حالاتي مثل افسردگي، سردرد(ميگرني)، اضطراب، اختلال تمرکز و بيش فعالي، خصوصا در کودکان ارتباط دارند و مقدار آدرنالين خون کودکان (مرتبط با اضطراب) را بالا مي ‌برند.
    – حملات افت قند خون را موجب مي ‌شوند.
    – غذاي اصلي سلول ‌هاي سرطاني در بدن هستند.
    ______________________________________________________________________________________________
    زهرا یاری، کارشناس ارشد تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.