بادمجان که گیاه بومی کشور هند است سرشار از مواد مغذی است که برای حفظ سلامت مفید است.
منبع عالی آهن، کلسیم و مواد مغذی دیگر است.
حاوی فیتونیوترینت است که در بهبود گردش خون موثر است و مغز را تغذیه می کند البته این ماده مغذی در پوست بادمجان وجود دارد.
مصرف منظم آن از بدن در برابر سرطان کولون محافظت می کند.
کم کالری و کم چربی است و از طرفی سرشار از فیبر است.
قرن هاست برای کنترل کردن بیماری دیابت از این گیاه استفاده می شود. علت آن هم فیبر بالا و کربوهیدرات قابل حل آن است.
کلسترول مضر را کاهش می دهد، به شرطی که به جای سرخ کردن آن را کباب کنید.
سرشار از بیوفلاوانوئید است که فشار خون بالا را کنترل می کند.
ویتامین k و بیوفلاوانوئید آن مانع از لخته شدن خون و باعث تقویت مویرگ ها می شود.