این نوع از چای، نوع نسبتا نادری از چای است که برگهای آن بلافاصله بعد از چیدن خشک می گردد و مواد مفید آن بیشتر از دیگر چای ها می باشد. این نوع چای اغلب در چین کشت می شود. مزه چای سفید ملایم تر از دیگر چای هاست و البته به مرتب گران تر نیز می باشد. یکی از تفاوتهای فرآیند تولید چای سفید با چای سبز در چگونگی حرارت و خشک کردن آنهاست؛ در تهیه چای سبز برگ های چای را با استفاده از دادن حرارت مستقیم خشک می کنند. در حالیکه برای تولید چای سفید از نور طبیعی خورشید در دماهای پایین تر استفاده می گردد. در روش تولید چای سفید، پلی فنل ها و آنتی اکسیدانهای چای به مراتب بیشتر حفظ می گردند. چای سفید حدود 3 برابر دیگر چای ها (اعم از سیاه یا سفید) دارای پلی فنل های آنتی اکسیدانی و خواص آنتی اکسیدانی است.