چاقي، عامل رفلكس معده است

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81394
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    آمارها نشان مي‌دهد كه طي دهه گذشته نرخ ابتلا به رفلكس معده 50 درصد افزايش يافته است و طبق بررسي‌هاي جديد چاقي مي‌تواند عامل مهمي در بروز اين بيماري و افزايش موارد ابتلا به رفلكس معده باشد.

    به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، رفلكس اسيدي وضعيتي است كه در آن اسيد معده به داخل حلق و مري باز مي‌گردد و باعث احساس سوزش شديد در اين ناحيه از دستگاه گوارش مي‌شود. اين بيماري با عواملي چون چاقي، رژيم غذايي حاوي چربي زياد، الكل و سيگار مرتبط است.

    بر اساس نتايج يك مطالعه جديد كه در نروژ انجام گرفته تعداد افراد مبتلا به رفلكس معده از 6/11 درصد در سالهاي 1995 تا 1997 ميلادي به 1/17 درصد در سالهاي 2006 تا 2009 افزايش يافته است. اين مطالعه آماري روي 30 هزار نفر در نروژ انجام گرفته است.

    به گزارش روزنامه ديلي ميل، اين آمار هم چنين حاكيست زنان بيش از مردان مستعد رفلكس معده هستند و هم چنين علائم اين بيماري اغلب در افراد ميانسال شديدتر است.

    بنابراين گزارش، علايم رفکلس اسيدي عبارتند از:

    – سوزش سر دل كه يک احساس سوزش از معده يا پايين قفسه سينه به سمت گردن است.

    – درد قفسه سينه

    – اشکال در بلع

    – خس خس کردن، فرسايش دنداني و آسم از علائم ديگر آن است زيرا شيره‌هاي معده مي‌توانند راهشان را به سمت گلو، دهان و راه‌هاي هوايي شش‌ها باز کنند.

    به گزارش ايسنا، براي بيشتر افراد مبتلا به رفلکس اسيدي، ناراحتي همراه با علايم مي‌تواند کيفيت زندگي و فعاليت‌هاي روزانه شامل کار کردن را تحت تاثير قرار دهد. رفلکس اسيدي همچنين علت سوزش سردل است و در موارد شديد مي تواند بسيار دردسر ساز باشد. هنگامي که التهاب مري وجود دارد، جدار مري تخريب مي‌شود و ممکن است زخمي شده و منجر به باريک شدن مري شود و بلع غذا و گاهي اوقات مايع را دردناک و مشکل سازد.

    جزئيات بيشتر اين مطالعه در مجله «گوت» منتشر شده است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.