چاره آنفلوآنزا و سرماخوردگی در آشپزخانه شما است!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71374
    v.fazel
    مشارکت کننده

    اكنون كه فصل پاییز فرا رسیده با كاهش دمای هوا، وزش باد و آغاز بارندگی، احتمال ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا افزایش پیدا می‌كند. هرچند برای هیچ یك از این دو بیماری ویروسی درمان مشخصی وجود ندارد اما بی‌تردید در آشپزخانه شما مواد خوراكی بسیاری یافت می‌شوند كه می‌توانند به بهبود علائم بیماری و درمان سریعتر آن كمك كنند.

    1- شربت آبلیمو كه دارویی شگفت انگیز برای درمان گلو درد، پاكسازی خون و همچنین نرم كردن بافت‌های مخاطی است.‌

    2-‌ سوپ مرغ كه از قرن بیستم تاكنون به عنوان یك خوردنی برای درمان آنفلوآنزا و سرماخوردگی شناخته شده و واقعا تاثیرگذار است.

    3- خردل كه موجب كاهش تب، از بین رفتن مواد سمی و كمك به بهبود غشاء مخاطی در ریه‌ها می‌شود.

    4- زنجبیل كه اگر به صورت چای زنجبیل مصرف شود، می‌تواند به عنوان یك تركیب ضد ویروسی موثر میكروب‌ها را نابود سازد و برای درمان اختلال و آشفتگی معده نیز بسیار مفید است.

    5- سیر كه یك گیاه فوق العاده مفید هم به لحاظ پیشگیری و هم به جهت درمان علایم آنفلوآنزا و سرماخوردگی به شمار می‌آید. سیرخام خاصیت ضدقارچی و ضد باكتریایی و همچنین دارای خواص ضدویروسی فوق‌العاده‌ای است. متخصصان انگلیسی نیز در چندین آزمایش دریافته‌اند كه سیر می‌تواند سرعت درمان آنفلوآنزا را افزایش دهد.

    6- نعناع كه اگر به صورت چای نعناع مصرف شود، می‌تواند موجب تشدید تعریق در هنگام تب شود. پس از نوشیدن چای نعناع، بلافاصله به رختخواب رفته و خود را گرم كنید تا در اثر تعریق زیاد، تب شما كاهش پیدا كند.

    7- روغن كرچك كه اگر به شكل موضعی مصرف شده و روی قفسه سینه مالیده شود به باز شدن مجاری هوایی و بهبود گردش خون در ریه‌ها كمك می‌كند. برای این منظور قفسه سینه را با روغن كرچك ماساژ دهید. سپس با یك تكه پارچه وال و نازك، روی سینه را بپوشانید و با یك بطری حاوی آب داغ روی سینه را گرم نگه دارید.

    8- پرتقال و مركبات كه به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی ویتامین C اگر به صورت روزانه مصرف شوند، طول دوره بیماری را كاهش می‌دهند.

    9- ماست كه مشكلات روده‌ای ناشی از آنفلوآنزا را تسكین می‌دهد.

    10- عسل كه خواص شفابخش فوق العاده‌ای دارد و برای درمان سرفه و افزایش توان سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. مصرف آن به همراه آب لیموی تازه و آب ولرم به صورت شربت ضد سرفه، توصیه می‌شود.

    11- نمك و محلول آب نمك كه می‌تواند گلودرد را تسكین دهد و خاصیت ضدالتهابی دارد. همچنین شست و شوی مجاری بینی با محلول آب نمك به پاك شدن سینوس‌ها و جلوگیری و یا درمان احتقان بینی كمك می‌كند. تمیز كردن مجاری بینی نیز سرعت بهبود عفونت‌های سینوسی را افزایش می‌دهد.

    12- آب درمانی كه روشی مفید برای افزایش گردش خون است و حمام آب داغ نیز در پایین آوردن تب موثر است.

    13- مریم گلی نیز به عنوان یك دهان‌شویه مناسب می‌تواند در درمان گلودرد موثر باشد.

    14- بابونه كه به عنوان یك روش درمانی سنتی، مصارف پزشكی بسیاری دارد و از جمله این موارد، كمك به درمان علائم سرماخوردگی است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.