مواد لازم :
*یک دسته برگ گشنیز
*یک دسته برگ نعنا
*یک عدد فلفل سبز
* ۵۰ گرم تمبر هندی بدون هسته
*یک قاشق چای خوری نمک
* ۴ قاشق سوپ خوری آب
*یک عدد پیاز متوسط
طرز تهیه :
تمبر هندی را شسته و در آب بخیسانید . گشنیز و نعنا را پاک کرده و بشوئید . پوسته و خمیر تمبر هندی را از هم جدا کرده و خمیر را در آب بچلانید . گشنیز ، نعنا ، فلفل سبز و پیاز را آسیاب کنید . تمبر هندی و نمک را به آن اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید . تا یک هفته می توانید آن را در یخچال نگهداری نمائید .