پیشگیری از سرطان ریه با سیرخام

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79891
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    پزشکان در یک مطالعه جدید تاکید کردند که مصرف سیرخام تاثیر قابل توجهی در پیشگیری از سرطان ریه و دیگر بیماری های مزمن دارد.
    خواص سیرخام مربوط به وجود نوعی ماده شیمیایی موسوم به «آلیسین» در آن است.
    این ماده پس از کوبیدن یا خرد کردن سیرخام آزاد می‌شود و علاوه بر کاهش التهاب در بدن، آسیب ناشی از مولکول‌های رادیکال‌ آزاد به سلول‌ها را نیز می‌کاهد.
    نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد که مصرف معمول سیرخام خطر ابتلا به سرطان ریه در افراد غیرسیگاری را تا 44 درصد کاهش می‌دهد. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف سیرخام در افراد سیگاری نیز خطر ابتلا به سرطان ریه را تا 30 درصد کاهش می‌دهد.
    طبق پژوهش‌های پیشین سیر خطر ابتلا به تومورهای روده‌ای را تا یک سوم کاهش می‌دهد و احتمال سرماخوردگی و خطر بروز التهاب در بدن را نیز کمتر می‌کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.