پیشگیری از سرطان خون با کرفس و جعفری

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #67412
    mosavi
    مشارکت کننده

    دانشمندان هلندی می ‌گویند؛ مصرف مواد غذایی و سبزیجاتی مانند کرفس و جعفری که حاوی فلاونووئید آپی ‌ژنین هستند به پیشگیری از بروز سرطان خون کمک می ‌کند. آزمایشات نشان داده: آپی ‌ژنین که به طور معمول در میوه‌ ها و سبزیجات یافت می ‌شود،مي تواند رشد دو نوع سلول بیمار در سرطان خون را تا 50 درصد متوقف کرده و شانس نجات آن ها را افزایش دهد.این یافته‌ ها تایید می ‌کند که آپی ‌ژنین می ‌تواند در پیشگیری از سرطان خون موثر باشد.اما این محققين، هشدار دادند که این ماده درعین حال خاصیت مقاومت در برابر شیمی درمانی را دارد و بنابراین برای بیمارانی که در حال حاضر به این سرطان مبتلا هستند و تحت درمان قرار دارند، توصیه نمی ‌شود. چون آپی ‌ژنین با روش های استاندارد درمانی سرطان خون تداخل پیدا می‌ کند.در اين مقاله كه در مجله علمی “بیماری و مرگ سلولی”منتشرشده: آپی‌ ژنین می ‌تواند یک ماده پیش گیرنده ی مفید برای سرطان خون باشد اما نباید همزمان با شیمی درمانی مصرف شود چون با اثرات مثبت درمان تداخل پیدا می ‌کند.
    فلاونوئیدها ترکیباتی با خواص آنتی اکسیدانی هستند که از سلول ‌ها در برابر آسیب‌ های ناشی از مولکول ‌های اکسیژن محافظت می ‌کنند.در مطالعات قبلی نیز نشان داده شد که آپی ‌ژنین موجود در کرفس، جعفری، سُس گوجه و سایر سبزیجات خوراکی می‌ تواند خواص مفیدی در پیشگیری از سرطان تخمدان داشته باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.