پیری را با مصرف کنگر به تاخیر بیندازید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83198
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    کنگر منبع عالی فیبر غذایی، منیزیم، کرومیم، ویتامینC، اسیدفولیک، بیوتین و منگنز، ویتامین A، پتاسیم، نیاسین،ریبوفلاوین و تیامین است.
    فیتوکمیکال موجود در کنگر پیری را به تاخیر می اندازد.مصرف کنگر باعث تقویت دستگاه گوارش می شود.برگ های این گیاه ادرارآور است.
    عصاره برگ و ریشه آن از رسوب چربی در جداره رگ های خون پیشگیری می کند.
    سینارین موجود در کنگر باعث کاهش کلسترول خون می شود.
    سینارین و اسید کافئیک موجود در کنگر، کبد را در برابر عفونت حفظ می کند و به کبد کمک می کند تا بخش تخریب شده خود را از نو بسازد.
    اینولین موجود در این گیاه، باعث افزایش باکتری های مفید و کاهش باکتری های مضر می شود.
    آنتی اکسیدان موجود در آن، از پوست در برابر سرطان محافظت می کند.
    کنگر برای درمان یرقان، نارسایی کبد و کم خونی موثر است و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می کند.
    خطر بروز سرطان روده باریک را کاهش می دهد.فیبر موجود در آن از یبوست جلوگیری می کند.مصرف این گیاه به زنان باردار، کودکان و بیماران مبتلا به بیماری های کلیوی توصیه نمی شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.