پیتزای پر ملات

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #93072
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    اول خمیر پیتزا را آماده میکنیم چون باید استراحت کند از این مقدار یک پیتزای بزرگ و 1 پیتزای متوسط بدست می آیداین به خودتان بستگی دارد می توانید 3 عدد پیتزای کوچک هم درست کنید این مقدار مواد برای 4-6 نفر است و مجموعا 45 دقیقه زمان لازمست

    مواد لازم:

    آرد 2 لیوان

    روغن مایع نصف استکان

    آب 3/4 لیوان

    خمیر مایه 1/3 پاکت

    نمک

    سس پیتزا:

    گوجه فرنگی نصف عدد

    رب 1 قاشق مربا خوری

    سیر 2 حبه

    آویشن مقداری

    روغن مایع 2 قاشق

    مواد رویی:

    پنیر پیتزای رنده شده 1-1.5 لیوان

    ذرت نصف استکان

    سوسیس 3 عدد

    قارچ 4-5 عدد

    فلفل سبز

    زیتون سیاه 5 عدد حلقه شده

    زیتون سبز 5 عدد حلقه شده

    کالباس

    کنجد

    طرز تهیه :

    همه مواد لازم خمیر را در کاسه می ریزیم و خوب ورز می دهیم و آب را کم کم میریزیم چون بستگی به نوع آرد دارد ممکنش آبش زیاد شود خمیری می شود که بدست نمی چسبد رویش را پوشانده نیم ساعت استراحت می دهیم اکنون سس را حاضر میکنیم بدین طریق که در بلندر گوجه فرنگی خرد شده , سیر, روغن و رب را می ریزیم و در اخر آویشن را ریخته له میکنیم

    خمیر را نصف کرده یکی رو بزرگتر از دیگری برداشتم در ظرف پیتزا کاغذ روغنی می اندازیم و با وردنه خیمر را باز کرده قطرش از نیم سانت کمی کمتر باشد رویش سس را ریخته وسپس فلفل سیاه می پاشیم , پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم و کمی هم برای رویش نگه میداریم سپس قارچ, سوسیس و کالباس, زیتون و فلفل ها را می ریزیم رویش ذرت می ریزیم و همه جایش کنجد میپاشیم بقیه پنیر پیتزای رنده شده را می ریزیم کناره ه ای پیتزا را به اندازه 1 سانت به داخل تا می کنیم و در فر 180 درجه میپزیم

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.