بیشتر خوشمزه تر می شود ولی پیتزای امروز ما با پیتزاهای خانگی دیگر فرق میکند بهتر است رسپی را ببینید تا بفهمید چه فرقی دارند
مواد لازم:
آرد 6 لیوان
آب 1.5 لیوان
شیر 1 لیوان
روغن مایع 1 استکان
تخم مرغ 1 عدد
شکر 1 قاشق مربا خوری
خمیر مایه 1 قاشق
نمک
طرز تهیه:
در آب ولرم خمیر مایه و شکر را حل میکنیم سپس همه مواد خمیر را باهم مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی شود و بدست نچسبد خمیر را عصر درست کرده و تا صبح بگذارید استراحت کند دو روز هم بماند هیچ اتفاقی نمی افتد از خمیر تکه هایی به اندازه پرتقال درشت برداشته و به قطر 1 سانت باز میکنیم رویش 1 برش گوجه فرنگی 1 برش سوسیس ( سوسیس نریزیم هم می شود میتوانید از مواد دیگر استفاده کنید) 1 ورق پنیر پیتزا قرار می دهیم حالا به همین اندازه یک خمیر دیگر باز میکنیم وروی خمیر اولی قرار می دهیم با انگشتان جایی که این دو خمیر به هم وصل شده فشار میدهیم حالا با یک لیون قدیمی قالب زده تا فرم مرتب پیدا کند و کناره ها را خوب وصل میکنیم مطمئن شوید که کناره ها خوب وصل شده سپس در روغن داغ سرخ میکنیم من این خرده های اطرافش را که برش دادم دور نریختم همانطوری ریز ریز به شکل توپ درست کرده و سرخ کردم
hidoctor.ir