پیازچه سرشار از مواد مغذی است و طعم مطبوع و متفاوتی را به غذای شما اضافه می كند.
به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، پیازچه ۵۰۰۰ سال پیش در باغ های چینی پرورش داده می شد و مصریان باستان آن را به عنوان سمبل كائنات پرستش می كردند.
این خوردنی بسیار مغذی و پرخاصیت تركیبی از خواص مفید پیاز و سبزیجات را با هم دارد. پیازچه منبع غنی از ویتامین K، ویتامین C و همچنین منبع بسیار مفیدی از ویتامین A است. افزودن پیازچه به سبزیجات دیگر مثل سیب زمینی، گل كلم، قارچ و سویا طعم بسیار خوشایندی به غذا می دهد و در سالاد نیز طعم و بوی آن ملایم تر از پیازهای دیگر است.
به گزارش پایگاه اینترنتی ارگانیك، همانطور كه مطرح شد پیازچه منبع غنی از ویتامین ها و املاح است كه به درمان بسیاری از ناخوشی ها و بیماری ها كمك می كند و همچنین تاثیرات و پیامدهای مضر بیماریهای دیگر را نیز كاهش می دهد. برخی از بارزترین خواص این سبزی عبارتند از:
پیازچه قندخون را كاهش می دهد
برای كاهش و بهبود مشكلات روده ای و معده ای موثر است
اغلب بعنوان دارویی برای مقابله با سرماخوردگی عادی استفاده می شود
همچنین بعنوان یك اشتهاآور و نیز برای كمك به هضم غذا بسیار مفید است
پیازچه هم چنین سرعت گردش خون را در بدن افزایش می دهد.