متخصصان تغذیه تاکید کردند: پیاز قرمز که بیشتر در آشپزی هندی و خاورمیانهای مورد استفاده قرار میگیرد به پیشگیری از بیماری قلبی کمک میکند.
به گزارش ایسنا، پیاز قرمز به کاهش کلسترول بد که عامل حمله قلبی و سکته مغزی است، کمک میکند. همزمان این سبزی پرخاصیت کلسترول خوب را در بدن احیا میکند که در محافظت از قلب در برابر بیماریها نقش قابل توجهی دارد.[افزایش کلسترول خوب، کاهش سکته مغزی]
به گزارش روزنامه دیلی میل، متخصصان هنگ کنگی میگویند: با وجود مطالعات زیادی که روی پیاز صورت گرفته، اما هنوز دانستههای اندکی درباره تاثیر مصرف آن در تعامل با ژنهای انسانی و پروتئینهای موثر در متابولیسم کلسترول بدن در اختیار ما است.
آنها تاکید کردند که پیازهای قرمز با عملکردهای بیولوژیک بدن تعامل میکنند و مصرف منظم آنها خطر بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش میدهد.
پیاز قرمز، شیرینتر از نوع سفید آن بوده و اغلب به صورت خام در سالادهای هندی و کشورهای خاورمیانه مصرف میشود.