مواد لازم (براي 10 نفر)
پياز ريز: 5/1 كيلوگرم
سير: 200 گرم
نعناع خشك براي معطر كردن: 2 قاشق سوپخوري
سركه: به مقدار لازم
فلفل قرمز تند خرد شده: به مقدار لازم
طرز تهيه:
[align=justify]ابتدا پياز ريز و سفت را پوست بگيريد و تميز كنيد، سپس نعناع را تميز كرده، آنگاه سير را پوست گرفته و خرد كنيد، سپس ظرف مناسب را كه شيشهاي باشد، انتخاب كنيد، اول يك رديف پياز، سپس سير روي هم قرار ميدهيم و هر رديف از مواد مصرفي كه در شيشه ميريزيم، كمي نعناع خشك كوبيده نيز روي آن بريزيد، به اين ترتيب تمام مواد را در ظرف بريزيد، سپس سركه را كه قبلا آماده كردهايد به اندازه روي پياز بريزيد تا سركه روي آن را بپوشاند، البته يك عدد فلفل قرمز را هم ريز ريز كنيد و داخل ظرف بريزيد. بعد در ظرف را محكم ببنديد… پس از سه، چهار هفته، ترشي پياز شما آماده است. البته آنچه كه در تصويرميبينيد، تزئيني است و براي سرو داخل اين ظرف كشيده شده است. [/align]