متخصصان دانشگاه یووا در آمریكا طی یك سری آزمایشات جدید دریافته اند نوعی ماده موم مانند موسوم به اسید اورسولیك كه در پوست سیب یافت می شود از ضعف و تحلیل رفتن عضلانی می كاهد و رشد این بافت ها را تقویت می كند.
از آنجا كه این میوه برای كاهش چربی و قند خون، كلسترول و تری گلیسیرید نیز مفید است از این پس می توان از پوست آن نیز برای درمان ضعف عضلانی و اختلالات سوخت و سازی مثل دیابت استفاده كرد.
كریستوفر آدامز، متخصص غدد درون ریز و كارشناسی اصلی در این مطالعه خاطرنشان كرد: ضعف عضلانی مشكلات جدی به بار می آورد و با وجودی كه بسیار شایع است اما هیچ دارویی در حال حاضر برای آن وجود ندارد اكثر افراد در مرحله ای از طول عمر خود مثلا زمان بیماری یا سالخورگی با این مشكل مواجه می شوند.
آدامز تصریح كرد: ما فعالیت ژن ماهیچه ای را در افراد مبتلا به آتروفی (تحلیل عضلانی) بررسی كرده و از اطلاعات بدست آمده استفاده كردیم تا مواد شیمیایی را پیدا كنیم كه مانع از آتروفی شوند. یكی از این مواد شیمیایی كه شناسایی آن جالب توجه بود اسید اورسولیك نام دارد و بویژه در غلظت قابل ملاحظه ای درپوست سیب یافت می شود.