1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
350گرم سینه مرغ بدون پوست،برش داده شده
نمک و فلفل
عصاره پیاز الیت
1 فلفل سبز، قطعه قطعه
2 حبه سیر، خرد شده
مقداری گوجه فرنگی خرد شده
1 فنجان برنج سفید دانه بلند
1 فنجان نخود فرنگی منجمد
1/4 فنجان جعفری تخت برگ تازه، خرد شده
4/1 فنجان زیتون خرد شده (اختیاری)
تهیه
روغن را در تابه ای روی حرارت متوسط داغ کنید.به مرغ 1/2 قاشق چای خوری نمک و 4/1 قاشق چای خوری فلفل زده و هر دو طرف آن را در روغن سرخ کنید.
پیاز ، فلفل را نیز به آن اضافه کرده و 5 دقیقه تفت دهید.سپس سیر را به آن اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید به همین ترتیب گوجه فرنگی ، برنج، 1/2 قاشق چای خوری نمک، و 1/4 قاشق چای خوری فلفل را اضافه کنید و صبر کنید تا بجوشد وقتی جوشید حرارت را کم کنید واجازه دهید 20 دقیقه روی حرارت بماند.در آخر نخود فرنگی را در تابه بریزید و با جعفری و زیتون( در صورت دلخواه) سرو کنید.