مقداری مرغ
1 1/2 قاشق چای خوری نمک
3/4 قاشق چای خوری فلفل
1 قاشق غذا خوری روغن نباتی
1 قاشق سوپخوری کره
1 پیاز کوچک، خرد شده
1 فنجان برنج دانه بلند نپخته
عصاره سیر الیت
1 کنسرو سوپ مرغ
1 کنسرو شیر نارگیل
3/4 فنجان آب آناناس بدون شکر
1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
4 پیاز سبز، خرد شده
1 شیشه آجیل تست شده و خرد شده
چاشنی: آناناس تازه
تهیه
به مرغ ها به طور مساوی 1 قاشق چای خوری نمک 1/2 قاشق چای خوری فلفل بپاشید وهر دو طرف آن را در تابه ای روی حرارت 8 الی 10 دقیقه سرخ کنید.
کره را در تابه ای داغ کنید، پیاز خرد شده را 4 دقیقه در آن تفت دهید.
برنج را 4 دقیقه نیز در آن سرخ کنید سپس سیر را به آن اضافه کرده و یک دقیقه هم بزنید،سوپ مرغ و 3 ماده بعدی را در تابه ریخته وقتی به جوش آمد مرغ ها و باقیمانده نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید.
درب ظرف را گذاشته ، حرارت را کم کنید و به مدت 35 دقیقه روی حرارت قرار دهید یا تا زمانیکه برنج پخته شود با پیاز و آجیل و چاشنی ( در صورت دلخواه) سرو کنید