پزشكان ميگويند خوردن يك مشت مغز پسته در روز آسيبهاي ناشي از استرس شديد به بدن را كاهش ميدهد.
به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، گروهي از متخصصان دانشگاه دولتي پنسيلوانيا در آمريكا ادعا كردهاند كه مغز پسته در پايين آوردن فشار خون و ضربان قلب در شرايط و موقعيتهاي پرتنش و استرسزا نقش بسزايي دارد.
به نوشته روزنامه ديلي ميل، در اين مطالعه به شركتكنندگان انواعي از رژيمهاي غذايي سالم داده شد كه برخي از آنها حاوي مغز پسته و برخي ديگر فاقد آن بودند.
متخصصان اين دانشگاه سپس واكنشهاي قلبي و عروقي تكتك شركتكنندگان را در مواجهه با يك وضعيت رواني تنشزا ارزيابي كردند.
آنها متوجه شدند افرادي كه در روز مقداري مغز پسته مصرف كردهاند در حين مواجهه با شرايط استرسزا، پايينترين ميزان فشار خون را دارند.
دكتر شيلا وست كه سرپرستي اين آزمايشات را برعهده داشته يادآور شد: موضوعات روزانه مثل يك ضربالعجل كاري و يا صحبت كردن در جمع ميتوانند موجب بالا رفتن فشار خون شوند كه به نوبه خود يكي از فاكتورهاي آسيبرسان به قلب و عروق است.
وي افزود: يافته اخير درباره تاثير مصرف پسته روي سلامت قلب بسيار حائز اهميت است چون نشان ميدهد كه واكنشهاي فيزيولوژيكي به استرس تحت تاثيرغذايي كه ما ميخوريم، هستند.
اين مطالعه به تفصيل در مجله “فشار خون” به چاپ رسيده است.