پروتئین حیوانی وفشار خون

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69385
    s.samadi
    مشارکت کننده

    در مقایسه با کربوهیدرات دریافتی ،دریافت رژیمی پروتئین های گیاهی می توانند سبب کاهش فشار خون شود اما اثر پروتئین حیوانی هنوز مورد بررسی است در این مطالعه به جایگزین کردن پروتئین های حیوانی از گوشت قرمز به جای قسمتی از کربوهیدرات دریافتی و بررسی تغییرات آن در فشار خون وسایر شاخص های قلبی –عروقی وفشار خون پرداخته شد در این بررسی 60 فرد دچار فشار خون بالا انتخاب شدند که 8 هفته مورد مطالعه بودند و به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند گروه اول رژیم عادیشان را دنبال کردند که گروه کنترل بودند وگروه 2 قسمتی از انرژی دریافتی شان را با پروتئین حیوانی به دست آمده از گوشت قرمز جایگزین کردند در مقایسه با گروه کنترل گروه دوم به صورت معنی داری پروتئین بالاتر و کربوهیدرات دریافتی کمتری داشتند وزن بدن ودریافت چربی،الکل و فیبر بین دو گروه تفاوت معنی داری نداشت.گروه پروتئین در مقایسه با گروه کنترل ،فشار خون پس از خواب بیدار شدن و فشار خون سیستولیک هنگام خواب پایین تری داشتند اما فشار خون دیاستولیک ،میزان ضربان قلب ،چربی خون و انسولین سرم در دو گروه تفاوت معنی داری نداشت بنابراین در این مطالعه به این نتیجه رسیدند که جایگزین کردن مقدار کمی از کربوهیدرات با پروتئین حیوانی سبب کاهش فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون می شود .
    منبع:ajcn

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.