پاییز فصل مبارزه با سرطان

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75966
    zghasemi
    مشارکت کننده

    به نظر می‌رسد که پاییز فصلی مناسب برای مبارزه با سرطان باشد.

    در این فصل گروهی از میوه‌ها و سبزی ها به ثمر می‌نشیند که کارشناسان آنها را بر دیگر میوه ها و سبزی ها برای مبارزه با این بیماری خطرناک برتری می‌دهند.

    استیسی کندی کارشناس تغذیه گفت: فصل پاییز گروهی از میوه‌ها و سبزی های متنوع را معرفی می‌کند که به مبارزه با سرطان کمک می‌کنند. وی خواهان مصرف این مواد غذایی بدون پختن یا جداسازی پوست آنها شد زیرا این پوست حاوی مواد مغذی است.

    تحقیقات ثابت کرده است سیب که در این فصل سال به ثمر می‌نشیند، از سرطان های حلق، دهان، روده بزرگ، ریه و سینه پیشگیری می‌کند. وی تصریح کرد: یک ماده موجود در سیب از DNA در برابر آسیب هایی که ممکن است به رشد بیماری سرطان منجر شود، محافظت می‌کند.

    سبزی ها مثل چغندر، هویج، کلم بروکلی، کلم، کلم پیچ از سرطان پروستات، معده و ریه پیشگیری می‌کند. این کارشناس تاکید کرد: هر اندازه سبزی‌ها پر رنگ‌تر باشند؛ به همان اندازه بیشتر با سرطان مبارزه می‌کنند. وی گفت: کدو، کدو تنبل، هویج، سیب زمینی شیرین حاوی ماده مغذی کاروتنویید است که از سرطان‌های روده بزرگ، سینه، پروستات و ریه پیشگیری می‌کند.

    #99491
    madjd
    مدیرکل

    چشم انتظار پاییز می مانیم

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.