پاته ذرت و سیب زمینی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87439
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    دکتر سلام _ غذاهای سرخ شده خوشمزه اما ناسالم هستند، بنابراین سعی کنید بجای آن از این پاته ذرت و سیب زمینی بخورید. یک غذای سبک برای عصرانه خانواده است

    آماده سازی زمان: 10 دقیقه
    زمان پخت: 15 دقیقه

    مواد لازم:

    • 1 فنجان دانه های ذرت شیرین آب پز
    • سیب زمینی 1 فنجان آب پز و رنده شده
    • 2 قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
    • 2 عدد فلفل سبز، ریز خرد شده
    • 1/4 قاشق چایخوری ادویه تند هندی
    • 2 قاشق چایخوری آب لیمو
    • 2 تا 3 قاشق خرده نان
    • نمک
    • 2 قاشق چایخوری روغن برای پخت و پز

    طرز تهیه:
    • تمام مواد تشکیل دهنده به جز روغن را در یک کاسه ریخته و خوب مخلوط کنید.
    • مخلوط را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. هرکدام را شکل داده
    • تابه نچسب را در حرارت گذاشته، کمی روغن بریزید هر دو طرف را سرخ کنید تا طلایی شود
    • گرم سرو کنید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.