-
نویسندهنوشتهها
-
۱۴ آبان، ۱۳۹۲ در ۰۹:۳۵ #80149zahra jamshidiمشارکت کننده
از گذشته تاکنون از عسل در درمان بسیاری از بیماریها استفاده شده است. مهمترین خاصیت عسل ، ضد میکروب بودن آن است. در حالی که عسل یک ماده کاملا خوراکی است و بایستی محیط خوبی برای پرورش میکروبها باشد، ولیکن میکروبها در معرض عسل نابود شده و اجساد آنها نیز به مرور از بین میرود. زیرا عسل حاوی آنتی بیوتیک و آنزیم دیاستاز است. در گذشته از این خاصیت عسل برای از بین بردن پینههای دست و پا سود میجستند.همچنین مصرف يك قاشق غذاخوري عسل فرآوري نشده پيش از خوابيدن ميتواند عملكرد مغز را تقويت كند. بعلاوه عسل سيستم ايمني بدن را تقويت ميكند. به گفته متخصصان كالج پزشكي پنسيلوانيا در آمريكا، يك قاشق عسل راهكاري مناسب براي مقابله با سرماخوردگي است. عسل همچنين از باكتريهاي مفيد داخل رودهها حمايت ميكند و براي كمك به فرآيند هضم و بهبود سندرم روده تحريك پذير مفيد است. در مطالعات قبلي نيز متخصصان گوارش توصيه كردهاند كه براي بهبود زخمهاي گوارشي، مصرف دو قاشق چايخوري عسل سه نوبت در روز واقعا موثر است. عسل حاوی آنتی اکسیدان است، از این رو مصرف آن برای سلامت قلب و عروق مفید است. عسل به سلامت پوست کمک میکند و ضد پیری است.• از عسل در فرآوردههای ضد سرفه بطور مستقیم و غیرمستقیم استفاده میشود. مزه مزه و غرغره شربت عسل برای برطرف کردن زخمهای دهان و ورم گلو بسیار سودمند است. عسل ضد آسم است.• دستگاه گوارش را پاک میسازد و ضد اسهال است. در تحقیقات ثابت شده اثر بسیار مفیدی بر عفونتهای معده با هلیکو باکتر پیلوری دارد. از این رو ضد زخم معده و دستگاه گوارش است.• عسل بادشکن است و برای معالجه قولنج روده تجویز میشود و در مسمومیتهای غذایی، دستگاه گوارش را پاک میسازد.• دوست کبد و پادزهر است، پس در بیماریهای کبدی مصرف آن مفید است. سکنجبینی که با عسل تهیه میشود، صفرابری اعلاست.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.