ويتامين C موجود در مرکبات مي تواند جذب آهن را چهار برابر افزايش دهد.اين نوع آهن در گياهان وجود دارد، منابع گياهي آهن شامل سيب زميني پخته با پوست، جوانه گندم برشته، سبزي هاي داراي برگ سبز تيره مانند اسفناج تازه و جعفري، نان گندم و انواع خشکبار است.
گياهخواران و کساني که به مقدار کم فرآورده هاي گوشتي را مصرف مي کنند بيش از ديگران دچار کمبود آهن شده و بايد آهن بيشتري مصرف کنند تا در طول زمان به بيماري بي خوابي دچار نشوند، بي خوابي در سراسر جهان يکي از جديدترين بيماريهايي است که به عوامل متعدد از جمله رشد ناکافي بعضي قسمت هاي مغز و کاهش فعاليت فيزيکي مغز بستگي دارد که مصرف ميوههاي غني از ويتامين C مي تواند از بروز اين عارضه و عواقب مخرب آن جلوگيري کند.