-
نویسندهنوشتهها
-
۵ مرداد، ۱۳۹۰ در ۱۰:۱۳ #70799s.samadiمشارکت کننده
تحقیقات جدید نشان می دهند که ویتامین های گروه B ممکن است به کاهش سطوح هموسیستئین خون کمک کنند. همچنین ویتامین B احتمالا در افرادی که دچار اختلال خفیف ذهنی (شناختی) هستند سبب جلوگیری از بدتر شدن این اختلال میگردد و نیز سبب پیشگیری از پیشرفت جدی زوال عقلی می شود.
کاهش حافظه با افزایش سن، حتی در افراد سالم هم رخ می دهد. پیشرفت “آتروفی مغز ” بیشتر در افراد مبتلا به اختلال شناختی خفیف بدون اختلال در عملکرد طبیعی مغز ایجاد می شود. اما از طریق برخی از مشکلات مربوط به حافظه، تفکر ، زبان و قضاوت مشخص می شود. سرعت آتروفی مغزی در افراد مبتلا به زوال عقلی پیشرفته، شبیه به آنچه در بیماری آلزایمر دیده می شود، بیشتر است.
ارتباط هموسیستئین و تحلیل مغز:هموسیستئین یک محصول سمی از آمینواسیدها است. سطوح بالای آن ، یک عامل خطر برای آتروفی مغزی و بیماری آلزایمر به حساب می آید. ویتامین های گروه B برای شکستن این محصول سمی نیاز هستند. بنابراین عنوان می شود که اگر آنها به کاهش سطوح هموسیستئین خون کمک می کنند، ممکن است قادر به کاهش میزان آتروفی مغزی هم باشند.
در مطالعه ی اخیر که در مجله ی PLOS ONE منتشر شد، 168 نفر افراد بالای 70 سال با اختلال شناختی خفیف مورد بررسی قرار گرفتند. به شرکت کنندگان در این مطالعه 0.8 میلی گرم اسید فولیک، 0.5 میلی گرم ویتامین B12، و 20 میلی گرم ویتامین B6 و دارونما برای مدت 24 ماه بصورت روزانه داده شد. در شروع مطالعه و پس از 2 سال ، MRI مغزی آنها از نظر تغییرات توده ی مغزی مورد ارزیابی قرار گرفت.ارزیابی های حاصل از این مطالعه نشان دادند که سطوح خونی هموسیستئین در مصرف کنندگان ویتامین های گروه B به میزان 23% کاهش یافته است و در پایان مطالعه میزان آتروفی مغزی در گروه هایی که ویتامین B مصرف کرده بودند در مقایسه با گروه دریافت کننده دارونما در هر سال تقریبا 30% کاهش یافته بود. نویسنده مقاله اظهار می کند که این یافته ها مطرح کننده ی این دیدگاه ست که ” افزایش هموسیستئین علت مستقیم آتروفی مغزی می باشد. ” با این حال این را حذف نمی کند که هموسیستئین یک نشانگر برای سطوح کم ویتامین هایی است که می تواند خود عامل پدید آورنده باشد.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.