فندق یک منبع خوب از ویتامینهای B1، B2 و B6 است. این ویتامین ها برای حفظ سلامت مغز و خونسازی ضروری هستند، مخصوصا برای کودکان در حال رشد.
ویتامین E
ثابت شده است که مصرف 25 تا 30 گرم فندق در روز، تمامی ویتامین E مورد نیاز در روز را تامین می کند و برای پیشگیری از بیماری های عروق سیاهرگ قلبی و سرطان کافی است.
روغن فندق بهترین منبع شناخته شده ویتامین E است که برای سلامت ماهیچه های قلب و دیگر ماهیچه های بدن ضروری است.
این ویتامین همچنین برای عملکرد طبیعی سیستم تولید مثل ضروری می باشد.
ویتامین E از تجزیه و همولیز گلبول های قرمز خون جلوگیری می کند، بنابراین به عنوان نوعی محافظ در برابر کم خونی یا آنمی عمل می کند.
از دیگر فواید ویتامین E که در فندق به وفور یافت می شود، پیشگیری و ممانعت از عوامل ایجاد کننده سرطان می باشد. اگر سرطان قبلا در بدن شکل گرفته باشد، ویتامین E با سلول های سرطانی می جنگد.