اسیدهای چرب امگا3 موجود در ماهی و گردو نقش موثری در کاهش علایم سندروم پیش از قاعدگی (PMS) خانمها دارد.
تخمه آفتابگردان به دلیل دارا بودن ویتامین ب6 و کنجد با داشتن ویتامین ب6، کلسیم، روی و منیزیم از جمله مواد غذایی هستند که نقش موثری در کاهش علائم سندروم پیش از قاعدگی دارند.
مصرف مکمل ویتامین E و منیزیم در روزهای پیش از قاعدگی توصیه می شود. مصرف موز نیز به دلیل داشتن پتاسیم در کاهش احتباس آب و نفخ شکمی سودمند است.
چاقی یکی از عوامل دردهای پیش از قاعدگی است و کاهش وزن و افزایش فعالیت در زنان چاق این وضعیت را بهبود میبخشد.
[hr]
– مواد محرک مانند کافئین در قهوه و چای و غذاهای حاوی سدیم زیاد میتواند علائم سندروم پیش از قاعدگی را بدتر کند و باید مصرف آن را محدود کرد.
– مصرف مواد نفاخ مانند پیاز، سیر، هندوانه و لوبیا و نخود از پنج تا هفت روز قبل از شروع عادت ماهیانه باید محدود شوند.