-
نویسندهنوشتهها
-
۱ اردیبهشت، ۱۳۹۲ در ۱۰:۵۶ #76444
zahra jamshidi
مشارکت کنندهويژگي يک قهوه مرغوب چيست؟
رنگ تيره و طعم تلخ. اگر قهوه را آسيابشده تهيه كرديد، بايد دقت كنيد هنگام دم کردن، کمي روغن خوشبو پس بدهد و عطر و طعمي کاملا تلخ داشته باشد. رنگ قهوههاي خالص، قهوهاي تيره و بسيار شفاف است اما قهوههايي که ناخالصي دارند يا از کيفيت مناسبي برخوردار نيستند، طعم خاک يا خاک چوب ميدهند و رنگشان هم قهوهاي روشن و کدر است.قهوه را کجا نگهداري کنيم؟
داخل کابينت. خيليها دانه يا پودر قهوه را در يخچال يا فريزر نگهداري ميکنند، در حالي که اصلا نيازي به اين کار نيست و ميتوان براي حفظ عطر و طعم قهوه، آن را داخل کابينت و دور از نور و گرما گذاشت. ظرفهاي سراميکي دردار، بهترين ظروف براي نگهداري از قهوه در کابينت هستند. اگر مقدار زيادي دانه قهوه داريد، ميتوانيد آنها را داخل پلاستيک شفافي بريزيد، هواي پلاستيک را کاملا خارج کنيد و پس از بستن درش، آن را درون نايلون مشکي يا تيرهاي بگذاريد و سپس داخل فريزر قرار دهيد. حواستان باشد که دانههاي قهوه را در بستهبنديهايي به اندازه نياز يک وعدهتان فريز کنيد تا هر بار مجبور به يخزدايي تمام قهوه و باز و بسته کردن در نايلون آن نباشيد. يخزدايي مکرر يا در معرض هوا قرار گرفتن دانههاي قهوه ميتواند عطر و طعم آن را کاملا از بين ببرد. از آنجا که پودر قهوه به شدت جاذب رطوبت است و به سرعت حالت خميري به خود ميگيرد بهتر است آن را به اندازه نياز بخريد و از قرار دادن پودر قهوه در يخچال و فريزر خودداري کنيد.آيا درست است که نوشيدن متعادل قهوه تلخ در طول روز، شانس ابتلا به سنگ کيسه صفرا را کاهش ميدهد؟
بله. نوشيدن 2-1 فنجان قهوه تلخ در طول روز شانس ابتلا به برخي بيماريها مانند سنگ کيسه صفرا و ديابت نوع 2 را كاهش ميدهد ولي افراط در نوشيدن قهوه باعث افزايش ضربان قلب و بالا رفتن فشار خون ميشود.آيا درست است که ميزان آنتياکسيدانهاي موجود در قهوه از ميوهها و سبزيها بيشتر است؟
بله، جالب است بدانيد که در ميان انواع خوراکيها، قهوه و خرما بيشترين ميزان آنتياکسيدان را دارند و در حجم مساوي با ميوهها و سبزيها، آنتياکسيدانهاي بيشتر و متنوعتري براي محافظت از سلولها به بدنمان ميرسانند.منبع: WebMD
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







