ويتامين E نوعي آنتياکسيدان است که در بسياري غذاها بهويژه دانهها يا مغزها يافت ميشود. اين ويتامين براي سلامت مغز مفيد است و ميتواند به پيشگيري از آلزايمر کمک کند. مصرف روزانه 30 گرم از دانهها يا مغزها، ميتواند نياز شما به ويتامين E را تامين کند. اگر به اندازه يک مشت آجيل معمولي مصرف کنيد، تقريبا 5 ميليگرم ويتامين E دريافت خواهيد کرد.
منابع ديگر اين ويتامين، شامل ميوههاي استوايي مانند انبه، پاپايا، آووکادو و همچنين گوجهفرنگي، فلفل دلمهاي قرمز، اسفناج و غلات پرکشده غنيشده با ويتامين E هستند.