پژوهشگران آمریکایی دریافتند: هندوانه خطر ابتلا به «آترواسکلروز» یا تصلب شرایین را کاهش می دهد.
دکتر «سیبو ساها» از دانشگاه کنتاکی و مسؤول اصلی این طرح تحقیقاتی و همکارانش با انجام آزمایش هایی بر روی حیوانات به نتیجه فوق دست یافتند.
در این آزمایش دو گروه موش انتخاب شد، به گروه اول آب و به گروه دوم آب هندوانه برای نوشیدن تجویز شد.
پژوهشگران بعد از ۸ هفته دریافتند که در گروه دوم صرف آب هندوانه منجر به کاهش تراکم چربی و در نتیجه کاهش وزن شد، همچنین آب هندوانه منجر به کاهش چشمگیر آسیبهای ناشی از تصلب شرایین شده بود.