بر اساس نتایج حاصل از یک مطالعه جدید آب هندوانه می تواند تاثیرات مصبتی بر وزن و میزان کلسترول و پلاکت های عروقی داشته باشد.
یافته های حاصل از این مطالعه که در مجله Journal of Nutritional Biochemistry, به چاپ رسید نشان داد که سیترولین موجود در هندوانه دارای اثرات مفید بر سلامت قلبی عروقی می باشند.
پژوهشگران در این مطالعه در دو گروه از موش ها رژیم غذایی غنی از اسید های چرب اشباع و کلسترول اعمال کردند. یک گروه از موش ها آب حاوی 2 درصد آب هندوانه را دریافت کردند در حالی که گروه دیگر آب معمولی دریافت کردند. یافته های حاصل از این پژوهش نشان داد که موش هایی که آب هندوانه دریافت کردند 30 درصد وزن کمتر و 50 درصد LDL کلسترول ( کلسترول بد ) کمتری داشتند. علاوه بر این در این گروه میزان پلاکت های عروقی نیز با میزان مصرف سیترولین رابطه مثبتی نشان داد و میزان آن کمتر از گروه کنترل گزارش شد.