پژوهشگران درباره مصرف بیش از اندازه شیرین کننده های مصنوعی هشدار میدهند.
مصرف شیرین کننده های مصنوعی نظیر ساخارین با تحریک اشتهای افراد ممکن است حتی در نهایت به افزایش وزن آنان منجر شود.
نتیجه بررسی اخیر محققان درباره موشهای آزمایشگاهی نشان میدهد: افزودن ساخارین که نوعی شیرین کننده مصنوعی است به غذای این حیوانات، باعث تحریک اشتها و در نهایت اضافه وزن آنان در مقایسه با حیواناتی میشود که از قندهای طبیعی استفاده کردهاند.
پژوهشگران میگویند: افراد نباید به تصور اینکه نوشیدنیها و غذاهای رژیمی فاقد قند طبیعیاند و باعث چاقی نمیشود، در مصرف این مواد غذایی زیادهروی کنند.
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه