هشدارهایی در رابطه با جگر گوسفند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78192
    zghasemi
    مشارکت کننده

    جگر سفید در مقایسه با جگر سیاه چربی کمتری دارد که بایستی تعادل در مصرف این دسته از مواد غذایی رعایت شود تا به اضافه وزن منجر نشود.
    برخی از مواد غذایی همچون جگر سفید و جگر سیاه از پروتئین قابل توجهی برخوردار هستند و این دسته از مواد غذایی معایبی نیز دارند که در گروه گوشت های قرمز قرار می گیرند و سر شار از چربی های ترانس و اشباع نشده است.
    جگر سفید در مقایسه با جگر سیاه از چربی کمتری برخوردار است و به این ترتیب جگر سفید از پروتئین بر خوردار است و به این ترتیب جگر سفید از پروتئین های مرغوبتری برخوردار است به همین دلیل در صنایع غذایی و تولید فرآورده های گوشتی بسیار استفاده می شود.
    در صورت استفاده از جگر سفید بایستی به طور کامل پخته شود و بعد مورد استفاد قرار گیرد چرا که در صورت عدم صحیح پخت خود دچار بیماری می شود.

    هنگام استفاده از جگر سفید بایستی تعادل رعایت شود زیرا فرد در صورت مصرف زیاد به اضافه وزن دچار می شود.
    از مشکلات مهمی که در جگر سفید وجود دارد کلسترول بالا است که باعث افزایش چربی خون می شود و بهتر است در مصرف این دسته از مواد غذایی تعادل بر قرار شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.