مصرف نمک روزانه در غذای ایرانیان به طور متوسط بیش از 5 گرم است . د ر حالیکه میزان مصرف نمک برای افرادی که هیچ فاکتور خطری ندارند و سن آنها زیر 50 سال است 5/2 گرم در روز است و برای افرادی که فاکتور های خطر دارند یا سن شان بالای 50 سال است باید روزانه 5/1 گرم باشد .
پرهیز از مصرف بیش از حد نمک در غذاهای مصرفی ضروی بوده و بایستی در مصرف غذاهای آماده ، فست فودها با مواد غذایی فاقد ارزش غذایی مانند چیپس و پفک که ورودی نمک را به بدن به شدت افزایش می دهند ، دقت بیشتری شود
منبع :هفته نامه سازمان جامعه پزشکی
نیمه اول اردیبهشت 1390