نکات کلي که ميتواند بيماران را در مصرف بهتر غذا در اين ماه ياري کند شامل:
مصرف مايعات بخصوص آب براي جلوگيري از دهيدراتاسيون (روزه در زمان افطار بهتر است با آب و مايعات باز شود.)
در زمان غذا به اندازه کافي سبزيجات مصرف شود.
کاهش مصرف مايعات حاوي کافئين مانند چاي، قهوه و نوشابه تا حد امکان (کاهش مصرف قبل از ماه رمضان شروع شود تا از ايجاد عوارضي مانند سردرد و نوسانات خلق جلوگيري شود.)
از مصرف قندهاي تصفيه شده در غذا مانند شيريني و انواع ديگر آن اجتناب شود.
از مصرف غذاهاي ادويهدار اجتناب شود.