نکات تغذیه ای برای مراقبت از استخوان ها

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82776
    z.yari
    مشارکت کننده

    بر خلاف باورهای رایجی که در بین مردم وجود دارد محصولات لبنی تنها منجی‌های استخوان‌ها نیستند. در واقع کاهش و از بین رفتن املاح استخوان‌ها به اسیدی بودن بیش از حد خونمان مربوط می‌شود. زمانی که خون حاوی اسید زیادی می‌شود به ویژه به دلیل مصرف پروتئین و نمک زیاد، بدن به دنبال راهی برای کاهش این حالت می‌گردد. برای این کار نیز از کلسیم استخوان‌ها استفاده می‌کند. اما اگر تغذیه ما سرشار از پتاسیم باشد بدن از این ماده معدنی برای کاهش حالت اسیدیته خون بهره‌مند می‌شود. برای همین زمانی که استخوان‌ها ساز مخالف می‌زنند علاوه بر محصولات لبنی زیاد بهتر است میوه و سبزیجات حاوی پتاسیم بیشتری مصرف کنید.
    پتاسیم در بیشتر میوه‌ها و سبزیجات و همچنین در میوه‌های خشک و حبوبات، شکلات سیاه و چای به میزان قابل توجهی وجود دارد.
    _____________________________________________________________________________________________
    زهرا یاری، کارشناس ارشد تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.